By Catherine Cookson,Annet Mons

Joseph Rooney Smith is een eenvoudige, verlegen guy die zijn brood verdient op de vuilniswagen. Hij heeft een duidelijk doel: een hot, comfortabel thuis. Maar zijn leven delen met een vrouw, dat durft hij niet aan. Diep in zijn hart is hij een romanticus, maar hij sterft nog liever dan dat te tonen. De leuke vrouwen die in hem geïnteresseerd zijn, en dat zijn er genoeg, ontwijkt hij zo veel hij kan.

Toch komt er op een dag verandering in Rooneys vrijgezellenbestaan als hij Nellie ontmoet. Zij lijkt web zo verlegen en teruggetrokken als hijzelf. Maar wanneer ze, geheel in tegenspraak met haar karakter, haar hart bij hem uitstort, brengt ze de zachtaardige Rooney in verwarring en maakt ze gevoelens bij hem los waarvan hij niet wist dat hij ze had.

Show description

Read Online or Download De wegen van het hart (Dutch Edition) PDF

Best contemporary romance fiction books

Dutiful Daughters - download pdf or read online

Lifestyles in Jeddah, Saudi Arabia, has continuously been peaceable, friendly, and straightforward for younger Noorah. Surrounded via her father, 3 moms, a number of brothers, sisters, and cherished grandmother, she is content material. yet all that begins to alter as she nears commencement from the ladies’ tuition she attends. What awaits her past the partitions of academia is the massive M-word—marriage.

Download PDF by Catherine Cookson,Annet Mons: De wegen van het hart (Dutch Edition)

Joseph Rooney Smith is een eenvoudige, verlegen guy die zijn brood verdient op de vuilniswagen. Hij heeft een duidelijk doel: een hot, comfortabel thuis. Maar zijn leven delen met een vrouw, dat durft hij niet aan. Diep in zijn hart is hij een romanticus, maar hij sterft nog liever dan dat te tonen.

New PDF release: Het meisje en de miljonair (Miljonairsclub) (Dutch Edition)

Jessica ClareHet meisje en de miljonairDeel 2 van de Miljonairsclub-serieKan Gretchen de aantrekkingskracht van haar nieuwe werkgever weerstaan? Vastgoedmagnaat Hunter Buchanans duistere verleden heeft hem getekend. Al leeft hij als een koning op het royale landgoed van zijn familie, zijn dagen brengt hij door in eenzaamheid.

Get Ik geef me over (Overgave) (Dutch Edition) PDF

Kylie ziet hoe Jensen naar haar kijkt. De belofte in zijn ogen. Dat ruwe randje van dominantie. Maar dominantie beangstigt haar, meer dan wat dan ook. Zij en haar broer hebben ternauwernood een jeugd vol geweld en misbruik overleefd. Ze kan onmogelijk de controle loslaten en zich totaal overgeven aan een guy.

Additional resources for De wegen van het hart (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

De wegen van het hart (Dutch Edition) by Catherine Cookson,Annet Mons


by John
4.4

Rated 4.97 of 5 – based on 12 votes