By Jackie Collins,Ella Vermeulen

Passie, lust en machtige households: Jackie Collins beschrijft de glamour van Hollywood als geen ander

Een verraderlijke aanval. Een wraakzuchtige vijand. Een machtige rivaal… dat is de dagelijkse realiteit van fortunate Santangelo.

Hoewel fortunate op zakelijk vlak nog steeds de machtigste vrouw van de stad is, heeft ze het op persoonlijk gebied niet altijd even makkelijk. Max, haar rebellerende tienerdochter, is tough op weg de it-girl van de Europese modewereld te worden, met alle gevaren van dien. Ook haar zoon Bobby gaat het niet voor de wind: hij wordt beschuldigd van een moord die hij niet heeft gepleegd, maar alle bewijs lijkt tegen hem te spreken. Maar fortunate is niet zo ver gekomen in het leven zonder vecht­ lust en niets­ontziend doorzettingsvermogen, en ze leeft nog steeds met hart en ziel volgens het familiemotto: poten af van de Santangelo’s!

De wraak van de Santangelo’s is weer een meeslepende achtbaan van liefde en verraad, passie en moord en de onverwoestbare banden van een machtige familie.

Lezers op Goodreads over de boeken van Jackie Collins

‘Jackie Collins is nog steeds mijn favoriete schrijfster aller tijden.’

‘De Santangelo­serie staat bij mij nog steeds met stip op nummer één.’

‘Ik ben al verslingerd aan Jackie Collins sinds ik als tiener stiekem haar eerste boek over fortunate Santangelo las.’

‘Toen ik in line with ongeluk aan een boek van Jackie Collins begon, was once ik vanaf pagina één tot over mijn oren verliefd.’

Show description

Read or Download De wraak van de Santangelo's (Dutch Edition) PDF

Best contemporary romance fiction books

Download e-book for iPad: Dutiful Daughters by Linda Wheeler

Lifestyles in Jeddah, Saudi Arabia, has consistently been peaceable, friendly, and simple for younger Noorah. Surrounded by means of her father, 3 moms, a number of brothers, sisters, and cherished grandmother, she is content material. yet all that starts off to alter as she nears commencement from the women’ college she attends. What awaits her past the partitions of academia is the large M-word—marriage.

De wegen van het hart (Dutch Edition) - download pdf or read online

Joseph Rooney Smith is een eenvoudige, verlegen guy die zijn brood verdient op de vuilniswagen. Hij heeft een duidelijk doel: een hot, comfortabel thuis. Maar zijn leven delen met een vrouw, dat durft hij niet aan. Diep in zijn hart is hij een romanticus, maar hij sterft nog liever dan dat te tonen.

Download PDF by Jessica Clare,Maren Mostert: Het meisje en de miljonair (Miljonairsclub) (Dutch Edition)

Jessica ClareHet meisje en de miljonairDeel 2 van de Miljonairsclub-serieKan Gretchen de aantrekkingskracht van haar nieuwe werkgever weerstaan? Vastgoedmagnaat Hunter Buchanans duistere verleden heeft hem getekend. Al leeft hij als een koning op het royale landgoed van zijn familie, zijn dagen brengt hij door in eenzaamheid.

Download e-book for kindle: Ik geef me over (Overgave) (Dutch Edition) by Maya Banks,Textcase

Kylie ziet hoe Jensen naar haar kijkt. De belofte in zijn ogen. Dat ruwe randje van dominantie. Maar dominantie beangstigt haar, meer dan wat dan ook. Zij en haar broer hebben ternauwernood een jeugd vol geweld en misbruik overleefd. Ze kan onmogelijk de controle loslaten en zich totaal overgeven aan een guy.

Extra info for De wraak van de Santangelo's (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

De wraak van de Santangelo's (Dutch Edition) by Jackie Collins,Ella Vermeulen


by Kevin
4.5

Rated 4.01 of 5 – based on 6 votes